wish list - The Body Shop.

június 28, 2015

Mindig irigykedve olvasom a The Body Shop termékekről szóló bejegyzéseket, mert sajnos nekem nincs lehetőségem besétálni egy üzletükbe, megszagolgatni és kipróbálni egy-egy terméket. TBS szaküzlet csak Budapesten van, így szerintem a vidéki olvasóim átérzik a helyzetemet.
Fontolgatom, hogy valakivel közösen rendeljek, mert a szállítási költség elég magas. A hűség programjukat viszont nagyon dicsérik és a vele járó kedvezményekből szerencsére azok sem maradnak ki akik rendelnek.

No de lássuk is mik azok a termékek amikre vágyom a TBS-től.

  1. Fuji Green Tea Detox fürdőtea
    Az új Fuji Green Tea kollekció nagy népszerűségnek örvend. Engem leginkább ez a fürdősó érdekel, ami valódi zöld tealeveleket is tartalmaz. Megvásárolható még hozzá ez a cuki kis teaáztató is. Engem így a kettő együtt ejtett rabul.
  2. Moringa (mézvirág) tusfürdő
    Ez az egy termék amit már próbáltam, de egyszerűen nem tudok betelni vele. Isteni az illata, képes lennék akár időtlen ideig használni.
  3. Málnás testradír
    A málnadzsem állaggal kilóra megvettek. Hasonlóval még eddig nem találkoztam. Sajnos csak az évben kétszer lehet kapni a limitált illatok között. Most 30% kedvezménnyel meg is lehet vásárolni az üzletekben vagy a webshopban.
  4. Teafaolajos arctisztító maszk
    A teafaolajról már írtam egyszer egy külön bejegyzést, mi mindenre nyújt megoldást. Ez az egyik legjobb természetes pattanásgyilkos, így a teafaolajos termékek mindig felkeltik az érdeklődésem. A színe teljesen zöld, így a házba mászkálva Fionává avagy Hulkká válhatunk. :D Az összetevők között a kaolin is előkelő helyen szerepel, így jó megoldás lehet a zsíros bőrömnek.
  5. Honye Bronze bronzosító
    Az egyik legnépszerűbb bronzosító, ami a hófehérkéknek is jól állhat. Egész világos színben is elérhető és a hírek szerint nagyon természetes a hatása, narancsos beütés nélkül. Ahogy a neve is mutatja, ápoló mézet is tartalmaz és a honeymania termékek illatával megegyező.
 Próbáltátok már valamelyiket? Nektek mik szerepelnek a TBS kívánság listátokon?

4 megjegyzés

  1. Elég sokmindent próbáltam már tőlük az évek alatt.
    Az egyik kedvencem a mandulás és a shea vajas termékcsaládjuk. :)
    Az új nyári kollekciót is szeretném kipróbálni, de annyi kencém van, hogy nem merek vásárolni belőle nehogy rám romoljon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, sokszor én is így vagyok, hogy már nem veszek többet, mert csak egymás után sorakoznak a termékek. én olyankor mindig próbálok legalább egyet elhasználni és utána vásárolok. :D

      Törlés
  2. A bronzosító nálam is egy hőn áhított darab, de ha minden igaz tesomtól megkapom szülinapomra. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. oh de jó Neked. remélem szeretni fogod majd. :)

      Törlés