decemberi pixibox - miniteszt.

december 26, 2014

Habár a blogvilágot most elárasztják a Pure by Pixibox első kiadása, én mégis a legutóbbi Pixibox tartalmáról hoztam egy kis mini tesztet. Aki követ instagramon az láthatta, hogy decemberben nekem is sikerült lecsapnom rá, akkor viszont úgy döntöttem, hogy nem mutatom be őket, hanem a termékek használata után egy minitesztet írok. Ha kíváncsi vagy, hogy mennyire váltak be a termékek és szerintem érdemes-e Pixiboxot rendelni akkor olvass tovább. :)

Katt a képre az infókért. 
A termékekről csak a véleményemet írom le, így aki nem ismerné őket, az a dobozhoz járó terméklista alapján tájékozódhat. A képet nagyobb méretben töltöttem fel, hogy jól olvasható legyen. :)

Uriage créme lavante tusfürdő
Már többször említettem, hogy ekcémával küzdök a kézfejemen. Idővel erről is szeretnék majd írni részletesen. Ez a termék kifejezetten érzékeny, száraz bőrre lett megalkotva, így nem tusolásra, hanem kézmosásra használom. Illatanyag ugyan van benne, de mégis jól működik. Régen kézmosás után 3 perccel már üvöltött a kezem egy kis kézkrémért. Most már sokszor meg is feledkezem róla, mert egyáltalán nem szárít, sőt. 

Bielenda skin clinic professional hidroplasztikus anatómiai arcmaszk
Még sosem próbáltam anatómiai maszkot, de jó móka mumifikálódni. :D Azon kívül, hogy puhább lett a bőröm mást nem tapasztaltam, bár a maszkokkal kapcsolatban nagy az elvárásom. Rendszeres használat mellett lehet, hogy látványosabb az eredmény. A maszkot kimostam és azóta több olajos/mézes pakolásnál nagyon jó hasznát vettem.

Uriage isofill intenzív ráncfeltöltő szérum
Lehet, hogy ez a termék nem kifejezetten az én korosztályomnak lett kifejlesztve, de 22 éves korom ellenére igenis vannak szem alatti és homlokráncaim (genetika/családi örökség). Így célzottan ezeken a területeken használom. Kellemes, könnyed krém, ami gyorsan beszívódik és nem zsírosodik tőle a bőr,  de ennél többet én nem tapasztaltam.

Clarins tonik
Én AHAVA vagy Nuxe termékre pályáztam, de a dobozomba 2 Clarins termék lapult. Tonikot én egyáltalán nem használok, mert sose láttam eredményét. Mivel ez nem alkoholos így elhasználtam, de amolyan "halottnak a csók". 

Clarins Hydra Quench hidratáló
Ennek a terméknek abszolút nem örültem, de mire elfogott már nagyon is hiányzott. A téli hideg az én zsíros bőrömet is kiszárította helyenként. Gyorsan beszívódik és a zsíros területeket sem bántotta, miközben a száraz részekkel hipp-hopp elbánt. Nem hiába került be a januári kedvenceim közé. :)

CoconutOil ajakápoló balzsam
Levendulás illatú volt a dobozomban, amit én nem szeretek. Próbálgattam azért, de annyira erős számomra az illata, hogy nem bírtam 2 percnél tovább az ajkaimon, így a barátnőmnek adtam.

La Roche-Posay Rosaliac CC krém
Sajnos az én hófehér bőrömnek a szín sötét, így erről a termékről nem tudok nyilatkozni. Azt azért zárójelesen megjegyezném, hogy a rosaceás bőr nem tűri az illatanyagot, ez mégis dúskál benne...

Osis+ glamination strong glossy hajlakk
A hajlakkokat sem szeretem. :D Az a beton kemény, ragacsos érzetet ki nem állhatom, de ez szerencsére nem ilyen. Az illata nagyon finom, jól fixál, nem durván kemény és egyáltalán nem ragad. Egy dolog zavar csak benne, hogy nem lehet ezt a hajlakk réteget kifésülni, így én csak mosás előtti napon használom. 

Jimmy Choo Flash és Man parfűm
Nemigazán az én illatom, így nem használtam el. A férfi viszont tetszik. :)

Összességében nem túl jó dolgokat írtam, pedig nem volt rossz összeállítás. A sminkterméket nagyon hiányoltam és továbbra is tartom a véleményem, hogy az utóbbi változtatás nem volt jó. Ahogy fent is olvashattatok elsősorban én a Nuxe és a AHAVA termékek miatt vettem meg a dobozt és egyik sem lapult az enyémbe. Szerintem meg kéne határozni, hogy mik a fix márkák és melyek azok, amik dobozonként változhatnak. Ettől függetlenül szerintem rendelni fogok tőlük, de inkább nesszeszert azaz Pixibaget, illetve kíváncsi vagyok az új natúr termékekkel megpakolt Pure by Pixibox dobozkára is hiszen az első nagyon jól sikerült.

Ti szoktatok rendelni beauty boxot? Elégedettek vagytok a meglepi kencékkel?

2 megjegyzés

  1. A páromnak azóta nincs a kézfején ekcéma amióta én sütöm a kenyeret, és semmi kenyérfélét nem veszünk boltban. Határozottan ekcéma volt, nem allergiás semmire hivatalosan, de valamit csak nem bír a szervezete. Kenyérsütő nélkül csinálom, kevesebb mint fél óra alatt megvan :) hátha segít

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :) Én is hallottam már, hogy valamilyen ételallergia is okozhatja, csak sajnos ahány ember annyi féle oka lehet. :/

      Törlés