wish list - glamour napok 2015 április.

április 04, 2015

Lassan talán megérkezik a tavasz, így itt az ideje, hogy lecseréljük a téli pulcsikat színesebb, lengébb öltözetre. A nehéz krémek helyett, könnyed formulára váltsunk. Az erős alapozókat felváltsuk könnyed BB vagy CC krémmel. Mindezek beszerzésére pedig itt a remek alkalom, hiszen április 9-11-ig (csütörtöktől szombatig) ismét Glamour napok lesznek.
Októberben már írtam egy posztot mire érdemes ilyenkor figyelni, hogy valóban takarékosan vásároljunk. Ha eddig még nem olvastad akkor kattints IDE.

No de lássuk mi is szerepel az én kívánság listámon.

Bőrápolás
Bioderma sébium pore refiner
Bioderma atoderm moisturising stick
Garnier express 2in1 szempilla-erősítő sminklemosó

Sminktemékek
L'Oreal Color Riche L'Ombre Pure szemhéjpúder
L'Oreal Exclusive Collection Privee Reds rúzs
Maybelline Color Tattoo (pomegranate)
Bourjois Twist Up The Volume szempillaspirál (ultra black)
Bourjois 123 Perfect CC krém (31)
Max Factor CC krém (40 fair)
Rimmel Lasting Finish 25H Powder Foundation (light porcelain 010)
Rimmel Kate Moss ajakrúzs (08)
Yves Rocher Grand Rouge rúzs
NYX powder pirosító (taupe)

Elég sok minden felkerült a listára, de valószínű, hogy még szelektálok picit, mert a Pupában is szeretnék több dologra lecsapni (bár ott most nincs kedvezmény). A Mülleres kuponokat pedig 11-én éri meg beváltani, hiszen a Müller szombat 20% -os kuponnal összevonhatók.

Shopping ünnepre fel!

Ti mit fogtok vásárolni? Van olyan termék a fent említettek között ami Nektek bevált? 
  

2 megjegyzés

  1. Hű, szép lista! Az enyém se piskóta! De jön a tavasz, jön a nyár. :)
    Az én kis listám, mire össze állítottam biztosan volt egy hét! Kivettem termékeket, hozzátettem... :) De mostmár végleges!
    Astor 24h alapozó. Maybelline gel eyeliner amihez ecset is van. Maybelline Dream Fresh BB krém. Maybelline szempillaspirál. Rimmel Kate Moss matt rúzsok, valami szép nude árnyalatot keresek. Még látom melyik lesz a nyerő. Rimmel Mono pirosító. Max Factor Earace korrektor
    L'oreal True Match púder. Samponok közzül pedig a Gliss Kur olajos sampon, most nem tudom a nevét hirtelen. :) Fructis Mass Maker Texturizing Spray. És a densify sampon. Elseve selymes olaj. És valamilyen Elseve sampon. Szeretném még megvenni az Új Loreal Casting Jelly Sun szőkítő gélt is. Nagyjából ennyi, aztán hogy mit tudok ezekből megvenni, vagy mit nem, az a jövő titka. Lehet hogy egy két plusz dolog becsúszik a kosárba :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát ez se semmi. :D örülök, hogy nem vagyok egyedül a végtelen hosszú listával. :)

      Törlés