új kezdet.

január 01, 2016

Csak úgy rohan az idő, el sem hiszem, hogy eltelt egy újabb év. Ilyenkor szeretek kicsit visszamenni az időbe és végiggondolni, mi is történt velem az elmúlt egy évben. Jó és rossz emlékek egyaránt felmerülnek, de igyekszem mindig előre tekinteni. A magánéletem nagy változások előtt áll és ez a bloggal sincs másként. Most már egyre jobban próbálom tudatosan építeni a blogomat, ami nem kevés munka, idő és tanulás. Ha valaki azt hiszi, hogy blogolni könnyű, az téved! Legalábbis valóban minőségi megjelenést és tartalmat korántsem egyszerű produkálni. Jártasnak kell lenni a weblapszerkesztésben, a fotózásban, szükség van némi marketing tudásra és persze egy jó írói véna és egy adag kreativitásra is kell hozzá. De állok elébe. :D Rengeteg új tervem van a jövőre nézve és remélem sikerül is majd véghez vinnem. Ha kíváncsi vagy milyen változások várhatók akkor tarts velem. :)

Külső
Az ünnepek alatt végre volt időm foglalkozni a blog megjelenésével. Belevetettem magam a HTML kódok szerkesztésében amiben Szandi nagyon nagy segítségemre volt. Ezúton is nagyon szépen köszönöm Neki a segítségét, kedvességét és türelmét. :) Nélküle nem sikerült volna.
Remélem az új design elnyeri a tetszéseteket és még könnyebben eligazodtok az oldalon. A legfontosabb változásokat azért dióhéjban megmutatom. Lett egy felső navigációs sáv, aminek a bal oldalán egy kereső is található. Az oldalsávban egy új modul kapott helyet, ahol hat kategóriát különítettem el: szépségápolás, hajápolás, smink, divat, személyes és otthon. Utóbbi még nem működik, de erről majd később... A főoldalon továbbra is három bejegyzés kap helyet, a cím alatt pedig a bejegyzés témája olvasható. Plusz a képeket is meg tudjátok nézni az új "mini galériának" köszönhetően.

Tartalom
A tartalom is kisebb változások elé néz. Az elsődleges vonal továbbra is a szépségápolás, de szeretném ha a jövőben több divattal és lakberendezéssel kapcsolatos bejegyzés születne. Sokkal több teszt várható, mert ezek a posztok a legnépszerűbbek. Igyekszem minél szórakoztatóbban írni, de a tőlem megszokott részletességre nem lesz hiány. Végül pedig egy rossz hír. :( A heti három bejegyzést sajnos már nem tudom garantálni. Részben ezért is szünetelt kicsit a blogot, mert kezdtem azt érezni, hogy a cikkek nagyon sablonosak, nincs elég kreativitás és egyediség benne. Sajnos úgy tűnik nálam ez az ára a minőségnek. A továbbiakban heti egy bejegyzést mindenképp szeretnék, de ha időm engedi akkor persze lesz ez több is. ;) Legalábbis azon leszek.

Olvasók
Vagyis Ti, akikért ez a blog működik és még sokáig működni is fog! El kell mondjam, hogy nagyon hálás vagyok Nektek. :) Ha nem is vagyunk több ezren, tudom, hogy olyan emberek olvasnak akiket valóban érdekel amit írok. És ez nekem mindennél többet jelent. :) Nagyon örülök, hogy egyre aktívabbak vagytok (a blogon és FB-on is) és egyre többen kerestek meg privát üzenetben. Remélem ez a tábor azért még nagyobb lesz, hogy minél többen segíthessünk egymásnak. A Digital Divas falon lévő "A legnagyobb siker számomra az olvasóim visszajelzése" idézet nem véletlen. Valóban ez számomra a legnagyobb elismerés. Amikor kapok egy üzenetet vagy egy kommentet, hogy miattam próbáltatok ki valamit, ami Nektek is bevált, segített a problémátokon. Annyira tudok ennek örülni és szabály szerűen felvidulok tőle. :) Sőt mi több, nem csak én segítek Nektek pár tippel, tanáccsal vagy egy tesztel, hanem Ti is nekem. Egyre több olyan termék szerepel a kívánság listámon, amit Ti ajánlottatok nekem, hogy próbáljam ki.... Szóval elképesztőek vagytok. :) Legyetek még aktívabbak és írjatok bátran (akár privátban is).

Azt hiszem az ömlengésből talán ennyi elég is volt. Szeretnék Nektek sikerekben gazdag, boldog új évet kívánni. Tartsatok velem 2016-ban is. ;)

Hogy tetszik az új design? Miről olvasnátok szívesen a jövőben?

6 megjegyzés

  1. Szuper az új design, letisztult és modern. Bár én még nagyon az elején állok a "blogger útnak", mégis tele vagyok tervekkel, nagyon szeretnék fejlődni, és hozzád hasonlóan én is úgy gondolom, hogy a minőség számít igazán. Az biztos, hogy a blogolás szórakoztató, de sokszor kőkemény "munka". Sok sikert kívánok Neked a továbbiakban is! :)

    VálaszTörlés
  2. Szép az új külső, gratulálok! :)Sok sikert továbbra is! ;)

    VálaszTörlés
  3. szuper lett minden, további sok sikert ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen a segítséget. :) Örülök, hogy tetszik.

      Törlés